Bursdag og mimring

I går hadde jeg bursdag. Da ble jeg hele 28 år - hjelpes! Tiden går alt for fort. Selv om det siste halvannet året har vært sykt tøft så har til og med det gått fort. Det virker som at desto eldre man blir desto fortere går tiden. Det er skummelt det! Det er bare å henge i for å si det sånn ;-) Jeg har lett etter bilder av meg fra 10 år siden, men har ikke funnet noen. Men fant noen fra noen dager før jeg fylte 20 år, altså 8 år siden.  


Så her er ett av de.

Den tiden der er noe jeg ser tilbake på som den morsomste og beste perioden i mitt liv. Jeg bodde på Lillehammer, og jeg var høyt og lavt hele tiden. Det var alltid noe som skjedde. Jeg jobbet på Statoil. Og der møtte jeg Maja som har blitt en av mine beste venner. Det er så mange jeg møtte på den tiden som jeg er veldig glad for at jeg har blitt kjent med. Det var mye mindre bekymringer, jeg hadde en innstilling om at alt ordnet seg - og det gjorde det jo. Det der var før jeg visste hva en ordentlig depresjon var og ikke minst hva angst var. Det var også før jeg visste at jeg hadde ADHD. Jeg hadde det så bra på den tiden! Jeg savner det. Men jeg må vell bare innse at den tiden er forbi - men det betyr ikke at jeg ikke skal få det like bra igjen noen gang :-)
MEN, nok mimring for i dag. Det er nok morsommere for meg å mimre for meg selv enn for dere ;-) 

Mesteparten av helga har jeg brukt i senga. Forkjølelsen kom til meg også gitt. Det er mange som er forkjøla om dagen, jeg trodde jeg slapp unna - men den gang ei. I går følte jeg meg heldigvis litt bedre så jeg kom meg ut av senga og fikk vært med familien min litt på bursdagen min :-) Jeg følte ikke at jeg kunne ligge inne når jeg hadde bursdag. I natt har jeg stort sett hostet hele natta så det har blitt dårlig med søvn. Så jeg er ikke helt i topp form enda. Nå fokuserer jeg bare på å ta det rolig og bli frisk sånn at jeg er i form til søndag når jeg skal i barnedåp og være fadder til fineste Emma <3 Det blir så stas! Nå skal jeg krølle meg inn i dyna igjen og sette på en film.

Dere får ha en fin ettermiddag og kveld <3Lik meg gjerne på facebook. Bare trykk <her> og trykk på liker. Så får du med deg når jeg legger ut nye innlegg.#angst #adhd #depresjon #helse #psyk #helsemagasinet #hverdag #åpenhet #ærlig #livet #mandag #throwback  

0

Skriv en ny kommentar