"Dette er livet!"

Da har jeg kommet hjem igjen fra hyttetur - kom hjem i går. Den turen gjorde godt i kropp og sjel. Tiden fløy av gårde - føler at helga var over på ett blunk. Men herregud som jeg har kosa meg. Å være på hyttetur med Anita frister helt klart til gjentagelse. Vi har ledd så mye at jeg seriøst er støl i magen. Støl i beina også da etter fjellturene. Sitat av meg selv når vi satt på en fjelltopp på fredag "dette er livet!". Anita trodde knapt på meg når jeg sa det, haha. Det er nok ingen hemmelighet for de som kjenner meg at jeg ikke er noen fjellgeit ;-) Kan vell være såpass ærlig å si at jeg aldri har vært spesielt begeistret for å gå i fjellet. Men når vi satt der og det ikke var ett menneske å se, ingen som forventet noe eller tanker som var stressende - det var da jeg skjønte at jeg trengte denne turen. Den har gjort meg veldig godt :-) Så tusen takk for turen, Anita! <3

Nå er jeg hjemme igjen for å slappe av litt og vaske noen klær, for så å pakke bagen igjen før jeg drar bort igjen i noen dager på fredag. Nå er det bare 1 måned til Miami-turen. Så resten av tiden frem til det skal jeg bruke til å forberede meg og sørge for at jeg er så klar som jeg kan bli når det er tid for avreise.

Jeg har jo forresten fått en ny nevø. Han kom for litt over en uke siden. Og han er så klart verdens skjønneste - akkurat som alle de andre tantebarna mine <3Å bli tante er noe av det største, om ikke det største, jeg har opplevd. De gir meg så mye, og jeg er ganske sikker på at den siste tiden hadde vært enda tyngre om jeg ikke hadde hatt de rundt meg. Ikke minst så ser jeg på det som noe positivt at de har noen i nær familie som går igjennom noe sånt. Selv om de er små nå, og det er nok bare hun eldste som skjønner litt av hva som foregår med meg. De har jo så klart aldri sett at jeg har hatt ett angstanfall, men de vet at jeg er redd for ting som jeg egentlig ikke trenger å være redd for. Jeg tenker at det bare er bra at de hører litt om det og at de kan spørre visst de lurer. For det er jo faktisk ganske vanlig. Når de blir eldre og kanskje venner eller andre mennesker rundt de går igjennom noe sånt så vet de litt hva det går ut på og kan da vise respekt og forståelse. Så noe positivt er det jo med det her da :-) Og visst de noen gang skal komme i samme situasjon som meg så vet de at jeg har gått igjennom det samme, og at man ikke er uvanlig selv om man blir rammet av angst eller depresjon. Sånn, det var vell det jeg hadde på hjertet i dag ;-)


Håper dere alle har en fin sommer <3


Lik meg gjerne på facebook. Bare trykk <her> og trykk på liker. Så får du med deg når jeg legger ut nye innlegg.
#angst #adhd #depresjon #helse #psyk #helsemagasinet #hverdagen #åpenhet #ærlig #livet #mandag #sommer #familie #ferie

0

Skriv en ny kommentar