hits

Det blir bedre <3

Ææh! Nå er det ikke lenge igjen til jeg og lillesøster drar til Miami. Bare 3 små dager. Flyet vårt letter i 07-tiden på onsdag. Jeg har ikke begynt å pakke enda. Men det er veldig typisk meg å ikke pakke før i siste liten. Så lenge jeg har pass, lommebok og medisiner kommer jeg langt. Men jeg vet jo at jeg kommer til å ha med meg klær for ett helt år. Pakk lett sier folk, men det er jo umulig. Haha. Jeg gruer meg ikke så mye enda. Foreløpig er jeg rolig. På det flyet skal jeg uansett. Så det er liksom ikke så mye å gruble over. 
 

Jeg gleder meg til vi er fremme og bare kan nyte Miami og alt det har å by på. Det blir nok ganske merkelig og "plutselig" være i USA igjen. Nesten 2 år etter at angsten begynte, i nettopp USA. Jeg har jobbet hardt for å komme dit jeg er nå. At jeg som nesten ikke klarte å gå ut av huset i 2015 skal helt til USA føles helt sykt. Men samtidig veldig bra. Jeg trodde aldri jeg skulle kunne leve normalt igjen når jeg var på det verste. Men der ser man, ting blir bedre! Det krever mye. Men man må bare bite tenna sammen og jobbe hardt. Det er verdt all hard jobb, samtaler, tårer, håpløshet, eksponeringsterapi og alle de vonde episodene. Når du har vært så langt nede, så er det nesten som at man er født på ny når man begynner å bli frisk. Haha, det høres kanskje teit ut. Men det er sånn det føles. Det føles som at det livet jeg starter nå er ett annet enn det jeg hadde før angsten. Jeg vet ikke hvorfor eller hvordan. Men sånne ting gjør vell noe med en. Jeg føler meg heldig som har kommet så langt med angsten, selv om 2 år føles lenge, så er det ikke lenge i forhold til veldig mange andre som sliter med det. Jeg er på ingen måte helt kvitt det, men jeg føler meg mye bedre og har angsten under kontroll. Noe som føles veldig bra!
Så selv hvor langt nede du er så er det på ingen måte over. Det blir bedre - jeg lover <3 


Håper dere har hatt en fin sommer så langt fine leserne mine <3


Lik meg gjerne på facebook. Bare trykk <her> og trykk på liker. Så får du med deg når jeg legger ut nye innlegg.
#angst #adhd #depresjon #helse #psyk #helsemagasinet #hverdagen #åpenhet #ærlig #livet #søndag #håp #sommer #ferie

 

2 kommentarer

Fredrikke Gustavsen

13.08.2017 kl.18:40

Åååå så sinnsykt heldig!! Alltid hatt lyst til å dra dit :-D

Malin

14.08.2017 kl.06:13

Fredrikke Gustavsen: Jaa, gleder meg :D :D

Skriv en ny kommentar

Malin

Malin

28, Sel

Koselig at du stikker innom :-) På denne bloggen deler jeg åpent om hverdagen med angst og depresjon. Oppturer og nedturer. Jeg kjemper for at psykiske lidelser ikke skal være så tabubelagt. Derfor vil jeg bidra med mere åpenhet.

Kategorier

Arkiv