Året som gikk

Jeg husker veldig godt nyttårsaften i fjor. Da tenkte jeg at 2017 ikke kunne komme fort nok, at 2017 skulle bli mitt år hvor ting endelig begynte å rette seg. Og jeg må jo si at året har stått til forventningene. Det har skjedd mye, i alle fall det siste halvåret. Jeg har ganske god kontroll på angsten, den styrer ikke så mye over livet mitt lengre. Så det er stor forskjell på hvordan det var i 2016. Jeg har mye mere frihet nå, det er lettere for meg å gjøre det jeg vil. Noen begrensninger har jeg jo enda, men jeg har lært meg hvordan jeg må ha det for å fungere best mulig. Jeg tar veldig mye mere hensyn til meg selv, blitt litt mere egoistisk enn jeg var før. Blitt flinkere til å sette meg selv først. 

Ellers så har det jo skjedd veldig mye annet bra. Jeg har jo blant annet begynt på skolen igjen. Det er nok det jeg er mest fornøyd med. Det føles så bra å være i gang. Jeg har vært på to utenlandsreiser, både til Miami og Tyrkia på kort tid. Jeg kjører bil igjen, noe jeg ikke gjorde når angsten var som verst. Jeg har begynt å være på jobben igjen, litt. Jeg har i alle fall startet. Så ting går veldig bra altså. Depresjonene er nok litt mindre den også, jeg har tunge perioder, men det får bare være. Så lenge jeg kommer meg ut igjen av det, så går det greit. Og jeg vil ikke si at jeg har vært alvorlig deprimert, om jeg kan kalle det det, på en god stund. Det har som regel "bare" vart i en ukes tid også har det gått over igjen. 
Nå bare satser jeg på at 2018 blir enda bedre. At flere ting faller på plass i 2018. Krysser fingrene for det! 

Legger ved noen bilder fra året som har gått:
Processed with VSCO with a6 presetLegger ved årets høydepunkt også, en reprise av kjøreturen vår i Miami ;-)Til at jeg blogger så tar jeg veldig lite bilder, det ser jeg nå når jeg skulle finne frem bilder fra året som har gått. Så det er noe jeg kan bli flinkere til i 2018. Ellers så har jeg tenkt å fortsette som i før det neste året, jeg føler at jeg er på riktig vei nå. Så da er det bare å fortsette sånn :-)


Håper dere alle har hatt en fin jul og romjul, og er klare til å ta fatt på det nye året <3


Lik meg gjerne på facebook. Bare trykk <her> og trykk på liker. Så får du med deg når jeg legger ut nye innlegg.
#angst #adhd #panikkangst #depresjon #helse #psyk #helsemagasinet #hverdag #åpenhet #ærlig #livet #mandag #nyttår #2017 #2018

0

Skriv en ny kommentar