Intervjuet er ute

God søndag! 
Ville bare stikke innom for å si at intervjuet om vinterdepresjon er i VG i dag - så løp og kjøp! ;-) Ellers så er det mulig å lese det på VG.no visst du har VG+. I intervjuet er det både meg og forskere som har delt sitt syn på vinterdepresjon. Det er ganske interessant hvordan noen tviler på at det er noe som faktisk kan kalles vinterdepresjon, mens jeg som opplever det selv er helt overbevist om at vinterdepresjon er et faktum. Akkurat hvordan vinterdepresjon er forskjellig fra "vanlig" depresjon vet jeg ikke. Det eneste som er forskjell for min del er at jeg vet med 85% sikkerhet at jeg blir deprimert i vinterhalvåret, i motsetning til ellers i året der jeg ikke har kontroll på når depresjonen kommer, og at den er hyppigere om vinteren. Men ellers er jo selve depresjonen den samme.





I dag er jeg med søstra mi og niesa til Lillehammer, vi skal sove over til i morgen. Så i dag skal vi bare kose oss! Det blir deilig å komme seg bort en tur :-) 


Håper dere alle har en fin søndag, og riktig god morsdag til alle mødre der ute <3



Lik meg gjerne på facebook. Bare trykk <her> og trykk på liker. Så får du med deg når jeg legger ut nye innlegg.




#angst #adhd #panikkangst #depresjon #vinterdepresjon #helse #psyk #helsemagasinet #hverdag #åpenhet #ærlig #livet #VG #søndag 

0

Skriv en ny kommentar