Sundaymood

Skikkelig søndag her i heimen i dag. Bare slapper av.. I dag også;-). Det har kommet ny sesong av "Unge lovende" på NRK, så jeg har planer om å se mesteparten av den i dag. Som dere skjønner så har jeg det ganske travelt i dag, haha. Neida, men det er deilig. Jeg elsker søndager! Formen er stigende, så i går drista jeg meg en tur ut i sentrum på dagen. Har ikke vært ute blant folk, sånn bortsett fra skole og når jeg må handle, på alt for lenge. Så det er jo ett godt tegn at jeg fikk til det i går :-) Jeg fikk ny injeksjon med B12 på fredag, og det trengtes nå. Så det har nok en sammenheng med at formen har vært dalende i det siste. Ellers så tar jeg bare dagene som de kommer. Prøver å være positiv, og fylle dagene med positive ting. Har liksom ikke så mye å komme med om dagen, det skjer minimalt. Men satser på at det skjer litt mere når energien kommer tilbake :-)

Også folkens, det snør da, IGJEN! Så det går virkelig mot vår - det får'n si ;-) Men altså, det er faktisk snart allerede mars. Hvor ble det av februar? Januar føltes som en evighet, og februar har bare flydd unna. Greit nok at februar er noen dager kortere enn de andre månedene, men det har gått veldig fort. Satser på at mars går like fort. Krysser fingrene for det!

Håper dere alle har en fin søndag, og at dere som har vinterferie får ei fin uke <3


 

Lik meg gjerne på facebook. Bare trykk <her> og trykk på liker. Så får du med deg når jeg legger ut nye innlegg.#angst #adhd #panikkangst #depresjon #vinterdepresjon #helse #psyk #helsemagasinet #hverdag #åpenhet #ærlig #livet #søndag 

4

Godt at det går imot vår, jaa! :)

sunnivaccskaug: Jaa, det gledes! :D

Gledees til våren og lysere tider <3

Alexandra Dagfinrud: Ja, om det gjør!! :D

Skriv en ny kommentar